TERESA BROSETA

 

La Botiga Del Carme

la botiga del carme és una divertidíssima història que conta les aventures d’una xiqueta, la bàrbara, que viu a un dels barris més significatius de la ciutat de València –el barri del carme–, on descobreix una sèrie de misteris que la tenen obssessionada des de fa temps. la botiga de maria és una tenda petita del barri on la mare de la bàrbara sempre l’envia a fer encàrrecs, però allí s’amaga un gran secret i la bàrbara no pararà fins descobrir-lo.

amb l’ajuda de la seua iaia i la seua cosina d’alemanya –la Frida–, ja que ningú més creu les seues històries, aconsegueix avançar en la seua investigació i descobreix que a aquella tenda, on tothom pensa que viuen la maria i la seua germana isabel, des de fa un temps hi ha algú més vivint amb elles, però la maria sembla no voler que ningú no ho sàpiga.

Malgrat la prohibició de la mare de la bàrbara que no dotorege tant aquesta botiga, la Frida i la bàrbara aprofiten una ocasió per endinsar-se en la casa de la maria i descobrir què passa allí.

El que veuran allí dins les deixarà bocabadades: una cambra –on hi ha el germà de la maria i la isabel– amb prestageries plenes de caps tallats.

Les falles seran el desencadenant de tot el misteri.